Verzenden & retourneren

U kunt de ontvangen artikelen zonder opgaaf van reden binnen 14 kalenderdagen aan ons retour sturen. Deze termijn gaat in op het moment dat de artikelen door u zijn ontvangen. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Het retourpakket kunt u sturen naar:

Fashion2You BV, Postbus 1394, 7301 BP APELDOORN

Let op: De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen, met eventueel het aangehechte artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden. Uitgepakte t-shirts worden niet retour aangenomen.

Bij retourneren (ontbinding koop van één of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag inclusief verzend- en administratiekosten binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden of zoveel mogelijk eerder. Terugbetaling geschiedt in ieder geval pas na ontvangst van de goederen die retourgestuurd dienen te worden.

Handelingswijze retourzendingen:

  1. Stuur een e-mail met een verzoek tot retourzending naar [email protected];
  2. Vermeld in de e-mail tenminste het factuurnummer van de bestelling;
  3. Geef het rekeningnummer op waar het bedrag op teruggestort kan worden;
  4. Verpak het product degelijk en volgens bovenstaande beschrijving (in originele staat, ongedragen met aangehechte labels) zodat beschadiging bij het terugsturen wordt voorkomen;
  5. Voeg een kopie van de factuur bij.
NB. Onaangekondigde retouren worden niet in behandeling genomen. 


Klachtenafhandeling

Indien u een klacht heeft over een van onze producten, dan kunt u dit kenbaar maken middels het contactformulier op de website, onder Klantenservice. U krijgt van ons altijd een ontvangstbevestiging van de ingezonden klacht.